В Житомирській області виявлено мінометну міну часів минулої війни

В Житомирській області виявлено мінометну міну часів минулої війни

25.02.15 11:41 0 580
23 лютого на пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Новоград-Волинський надійшло повідомлення про те, що у селі Дідовичі, на полі, поблизу лісосмуги, було виявлено 1 мінометну міну калібру 55 мм часів Великої Вітчизняної війни, що виявилася бойовою. Працівники місцевого лісового господарства, йдучи на роботу, натрапили на даний вибухонебезпечний предмет і відразу ж зателефонували рятувальникам. По їх прибуттю місце небезпечної знахідки було огороджено. Групою піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини заплановано знищення вибухонебезпечного предмету на спеціально обладнаному для цього місці.

Шановні громадяни! Управління ДСНС України у Житомирській області вкотре звертається до вас з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметі, або підозрілих речей ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номерами телефонів екстрених служб: «101» або «102».

Шановні батьки! Розповідайте своїм дітям про те, яку небезпеку приховують у собі вибухові пристрої. Адже жага дитячої цікавості часом вартує життя.

Вкотре наголошуємо, що під час виявлення підозрілого предмету, категорично забороняється торкатися і пересувати його, заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати, користуватися засобами радіозв’язку, мобільними телефонами (вони можуть спровокувати вибух), торкатися підозрілого пристрою та здійснювати на нього звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини отруйні та чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Обережно! На дорогах ...

КОМЕНТАРІ