Закарпаття: володимир Янко провів зустрів з членами Консультативної ради при прокуратурі області

Закарпаття: володимир Янко провів зустрів з членами Консультативної ради при прокуратурі області

25.02.15 10:03 0 528
24 лютого прокурор Закарпастької області провів зустріч з членами Консультативної ради при прокуратурі області.

Серед іншого члени Консультативної ради висловили своє бачення результативної співпраці прокуратури з громадськістю краю. Також вони цікавилися процесом реформування органів прокуратури вцілому, та його перебігом в прокуратурі Закарпаття.

Так, члени Консультативної ради висловили пропозицію вплинути на цей процес таким чином, щоб реформування органів прокуратури відбувалося узгоджено з адміністративно-теріториальним реформуванням та реформами інших правоохоронних органів та судових.

Володимир Янко погодився, зазначивши, що він сам лише «за» виключно комплексне реформування органів прокуратури, адже лише так воно буде максимально ефективним.

Також, було обговорено ще рід питань, які стосувалися і зустрічей прокурора області з активістами та журналістами, і прийому громадян.

Нагадуємо, що згідно графіку прийому громадян керівництвом Консультативної ради при прокуратурі Закарпатської області, голова Консультативної ради Олександр Бондаренко та секретар Консультативної ради Іван Тегза здійснюють прийом щосереди з 16 до 18 год. без попереднього запису за адресою м. Ужгород вул. Коцюбинського 2А. телефон приймальні (0312) 61-59-30

Відтак, просимо громадські організації, активістів та усіх бажаючих звертатися з будь –якими питаннями щодо роботи органів прокуратури до колегіального консультативного органу – Консультативної ради.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дубно завершила роботу ...
Наступна новина: У Житомирі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ