В Ужгородській міській та районній міліції - нові керівники

В Ужгородській міській та районній міліції - нові керівники

25.02.15 12:49 0 707
Ужгородський міський відділ міліції очолив 35-річний підполковник Роман Стефанишин, який до того очолював Ужгородський РВ УМВС. Натомість т.в.о. начальника Ужгородського райвідділу міліції призначено колишнього заступника Стефанишина 30-річного майора Михайла Палкуша.

перший заступник начальника УМВС області Сергій Россоха представив особовому складу Ужгородського міськвідділу міліції нового керівника. Ним став 35-річний підполковник міліції Роман Стефанишин, який до того очолював Ужгородський райвідділ міліції.

Стефанишин Роман Ігорович народився 29 листопада 1979 р. в м.Хуст. У 2000 р. закінчив Київську академію внутрішніх справ. Службу в міліції розпочав в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю Закарпаття, де працював на різних посадах. У 2004 р. працював у м.Києві у структурі ГУБОЗ України, де займався розкриттям особливо важких злочинів, зокрема пов'язаних із викраденням людей. У 2007 р. був призначений на посаду начальника відділу боротьби з організованими групами, злочинними організаціями та міжнародною злочинністю УБОЗ УМВС України в Закарпатській області. З липня 2012 р. очолював Ужгородський райвідділ міліції.

Водночас призначено й першого заступника начальника міськвідділу. Ним став майор міліції Боднарчук Олександр Дмитрович, який до того працював першим заступником начальника Ужгородського РВ УМВС.

ж заступник начальника УМВС області полковник Василь Русин представив особовому складу Ужгородського районного відділу міліції нового керівника. Ним став 30-річний майор міліції Михайло Палкуш, який до того працював заступником начальника – начальником кримінальної міліції Ужгородського РВ УМВС.

Керівництво УМВС побажало новим керівникам міського та районного відділів успіхів у роботі.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ