Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 3 пожежі в приватних житлових будинках

Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 3 пожежі в приватних житлових будинках

25.02.15 16:34 0 619
23 лютого о 08:39 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Старокостянтинів надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Залізнична в с. Ланок.

На місце події оперативно прибули вогнеборці пожежно-рятувального підрозділу та місцевої пожежної команди с. Самчики. Спільними зусиллями пожежу було локалізовано о 08:59, ліквідовано о 09:05. Із-за сильного задимлення рятувальники працювали в засобах захисту органів дихання. Вогнем знищено покриття та пошкоджено перекриття площею 50 кв. м. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Того ж дня, виникла пожежа в приватному житловому будинку в с. Припутенка Ізяславського району. О 20:04 до Служби порятунку «101» зателефонували місцеві мешканці та повідомили про пожежу.

Черговий караул 13-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ізяслав, який прибув до місця події, пожежу площею 36 кв. м локалізував о 20:22, ліквідував о 20:29. Вогнем пошкоджено покриття, перекриття, майно. Наразі причина пожежі встановлюється.

Вже о 20:35 рятувальникам Городоччини повідомили про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Глібова в районному центрі. Зателефонували місцеві мешканці, які побачили вогонь на даху сусідського будинку.

Завдяки оперативним діям вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Лісоводи, які прибули до місця події, пожежа була локалізована о 20:47, ліквідована о 20:54. Вогнем знищено 48 кв. м покриття, пошкоджено перекриття житлового будинку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Під час ліквідації пожежі вогнеборцям вдалося запобігти розповсюдженню вогню в приміщення житлового будинку.

Нещасних випадків на місцях пожеж не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Запровадження 12-річної ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ