На Хмельниччині жорстокий грабіжник виявився ще й серійним крадієм із автомобілів

На Хмельниччині жорстокий грабіжник виявився ще й серійним крадієм із автомобілів

25.02.15 15:19 0 629
У ході слідства хмельницькі правоохоронці встановили, що 32-річний чоловік, якому інкримінують вчинення грабежу стосовно вимушеного переселенця з Луганщини, причетний ще до серії крадіжок з автомобілів.

У темну пору доби злодій виходив на «полювання» у погано освітлені двори обласного центру і підшуковував «скромні» автомобілі, які власники залишали просто неба. Його жертвами стали старенькі «Жигулі», «Форд» та «Пежо», в яких не було сигналізації.

Звичайним ножем чоловік пошкоджував замки та проникав у салон автомобілів, звідки викрадав автомагнітоли та різноманітні інструменти. Крадене зазвичай збував випадковим покупцям за значно заниженими цінами. Загальна матеріальна шкода, завдана потерпілим, становить майже 7 тисяч гривень.

Наразі зловмисник перебуває під вартою. До попередньо відкритого кримінального провадження слідчі приєднають і ці матеріали, тож порушник відповідатиме перед законом вже за двома статтями Кримінального кодексу України — ч. 2 ст. 186 «Грабіж» та ч. 2 ст. 185 «Крадіжка».

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі хтось має ...
Наступна новина: На Закарпатті міліціонери ...

КОМЕНТАРІ