Львів’янам повернуть гроші за квитки на скасований творчий вечір Злотника

Львів’янам повернуть гроші за квитки на скасований творчий вечір Злотника

25.02.15 10:30 0 596
Творчий вечір Олександра Злотника у Львові переноситься з 24 лютого, на 20 квітня у зв'язку із хворобою провідних артистів концертної програми – Василя Зінкевича та Лілії Сандулеси. Фото: radio24.ua

Про це 24 лютого повідомляють організатори.

Як повідомляється, 24 лютого, на сцені Львівської опери мав відбутися творчий вечір композитора, народного артиста України Олександра Злотника «Нам є, що захищати». Утім, організатори прийняли рішення перенести цей концерт. Причина – хвороба провідних артистів концертної програми, зокрема спеціального гостя вечора, народного артиста України Василя Зінкевича і співачки, народної артистки України Лілії Сандулеси. Обоє артистів занедужали на грипп.

Відтак нова дата проведення творчого вечора Олександра Злотника у Львові – 20 квітня.

Як запевняють організатори, усі квитки на творчий вечір Олександра Злотника, придбані на 24 лютого, будуть автоматично дійсні на 20 квітня. Якщо ж хтось із меломанів захоче здати квиток, то матиме таку можливість або безпосередньо перед перенесеним концертом, або ж у будь-який із подальших днів в офісі квиткового оператора Gastroli.ua, що у Львові на вулиці Технічній, 1 (каб. 301).

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Кольченко продовжить ...

КОМЕНТАРІ