Ми програємо,бо воюємо з противником,якого не хочемо перемогти,– Касьянов

Ми програємо,бо воюємо з противником,якого не хочемо перемогти,– Касьянов

25.02.15 14:24 0 625
Ми програємо війну тому, що воюємо з противником, якого не хочемо перемогти. Цей противник – не доморощені «сєпари», не російські окупанти і навіть не весь путінський «русский мир». Ворог номер один – ми самі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав громадський активіст та волонтер Юрій Касьянов.

«Поговоримо відверто. Ми програємо війну. Низка поразок на фронті, що перемежовуються так званими мирними угодами, демонструє політичне безсилля влади і повну профнепридатність військового командування», – пише волонтер.

Він наводить «далеко не повний список наших невдач»: «Договорняк» щодо виходу Гіркіна зі Слов’янська, розгром нашої угруповання в прикордонному секторі «Д», Іловайськ, відхід з аеропорту Луганська, втрата Новоазовська, 32-го і 31-го блокпостів, поразка в Донецькому аеропорту, Дебальцеве».

«Список переможної брехні – ще більший: у нас прийнято поразки називати перемогами; і у всіх невдачах звинувачувати Кремль. Якщо не можна скасувати відступ, то його треба очолити – оголосити «плановим відходом» з подальшими нагородженнями та фото на пам’ять. А на інтриги підступного Путіна завжди можна списати на особисте боягузтво і некомпетентність», – додає волонтер.

Він зазначає, що все частіше і все більше занижують кількість втрат, не вистачає техніки, снаряди закінчуються, «військової допомоги від славних демократій Заходу очікувати не доводиться».

«Попереду маячить повна військова катастрофа, втрата ще більших територій, економічний колапс, і крах системи державного управління», – пише волонтер.

«Ми програємо. Програємо тому, що воюємо з противником, якого не хочемо перемогти. Цей противник – НЕ доморощені «сєпари», не російські окупанти, і навіть не весь путінський «русский мир». Ворог номер один – ми самі: наші боягузливі недалекоглядні керівники та бездарні воєначальники; наша нова/стара Верховна Рада, нездатна взяти на себе відповідальність за країну; жахлива корупція, яка стала частиною нашого життя; наш світогляд кріпаків, які очікують милості від доброго пана», – пояснює свою думку Юрій Касьянов.

Він додає, що, «звичайно, у нас є світлі уми, чисті руки і палкі серця»: «Майже всі вони – на фронті. На війні взагалі мізки працюють краще; життя стає зрозуміліше, а люди – такими, якими вони є. Тут цінують за справи, а не за слова; і ніяка посада, багате екіпірування й наймодніший автомат зовсім нічого не варті, якщо людина боягуз і негідник. Тут воюють настільки добре, наскільки цьому не заважає Генштаб; чергову угоду про мир вважають передвісником великої війни; і прекрасно знають, що потрібно робити для перемоги».

За словами волонтера, у тилу все по-іншому: «Одні моляться на Президента, інші його проклинають. Проклинаючи, знаходять собі нову ікону з блакитного екрану, і моляться на неї. У тилу сподіваються на Захід; на санкції та військову допомогу. Всіх волонтерів вважають героями, а знаменитих комбатів – наполеонами. У тилу не хочуть воювати, і не люблять поганих новин. У боротьбі між правдою про війну і телевізором незмінно перемагає останній. Коли ж реалії війни все ж вриваються в масову свідомість обивателів, вони входять в найжорстокіший дисонанс із запровадженою туди раніше офіційною пропагандою. Закінчиться це може сліпим бунтом – штурмом АП, облогою Генштабу, підпалом Верховної Ради та іншими способами знищення основ державності на радість північному сусідові».

Юрій Касьянов зазначає, що північний сусід дуже хоче Україну.

«Путін мріє відновити Радянський Союз. Велика частина населення Росії бажає того ж. Шовінізм досяг небувалих висот; військова істерія наростає; мирні жителі благополучних російських міст готові йти нас вбивати. Путін здатний піти на пряму агресію, – зазначає волонтер. – Захід і Штати не стануть за нас боротися. У війні нервів з усім цивілізованим світом Кремль здобув переконливу перемогу: Україна віддали Путіну, як колись Чехословаччину Гітлеру».

На його думку, ми програємо, але не можна здаватися.

«Ми фактично одні – один на один з жорстоким ворогом. Але ми хочемо перемогти. Що робити? – Боротися в тилу і битися на війні. Не влаштовувати бунти, але жорстко змінювати систему. Змінюватися самим. Будувати нову армію. Висувати вперед талановитих бойових командирів. Розвивати військово-промисловий комплекс. Руки опускати рано. Боротьба буде довгою», – наголосив волонтер.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура розпочала ...

КОМЕНТАРІ