Правоохоронці Львівщини вдосконалюють свої навички ефективного управління та комунікації

Правоохоронці Львівщини вдосконалюють свої навички ефективного управління та комунікації

25.02.15 11:36 0 631
Реформування української міліції триває. І один з головних елементів реформи є навчання керівників підрозділів ОВС. Адже ефективно керувати процесами, які зараз відбуваються в українській міліції, застосовуючи при цьому вчорашні знання, буде неможливо. Тож в Головному управлінні МВС Львівщини вкотре відбувся навчальний тренінг.

Заняття з керівниками підрозділів ОВС Львівщини провела співвласник тренінгової компанії, бізнес-тренер із понад десятирічним стажем Ольга Содоха. На основі конкретних прикладів вона поділилася з присутніми думками з приводу вдосконалення навичок ефективного управління та комунікації.

«Роль керівників підрозділів та їхніх заступників у процесі реформування важлива. Кожне прийняте ними рішення має бути виваженим й оптимальним, аби принести конкретні результати», - заявила у передмові до тренінгу Ольга Содоха.

Також викладач Львівської бізнес-школи запропонувала присутнім чимало корисних порад щодо використання у повсякденному житті потенційних можливостей кожного працівника.

Як запевнив організатор тренінгу - заступник начальника Управління з кадрового забезпечення ГУ МВС України у Львівській області капітан міліції Роман Баховський, такі тренінги триватимуть і надалі.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Рівненському сироті,який ...

КОМЕНТАРІ