У Львівській області у Бродах відбувся оборонно-практичний вишкіл

У Львівській області у Бродах відбувся оборонно-практичний вишкіл

25.02.15 11:47 0 861
У Бродах відбувся оборонно-практичний вишкіл для мешканців Бродівщини за участі голови Червоноградської молодіжної громадської організації "Сокіл", активного учасника Революції гідності та війни на Донбасі, бійця батальйону "Азов" Михайла Нискогуза. Організаторами заходу виступили активісти МГО "Сокіл" за підтримки місцевого осередку ВО "Свобода".

Під час вишколу Михайло Нискогуз поділився з бродівцями досвідом ведення бойових дій, технікою володіння зброєю та поведінкою бійця при обстрілах. Також він продемонстрував на карті ділянки активних бойових зіткнень підрозділів ЗСУ та Нацгвардії, зокрема батальйону "Азов" з проросійськими терористами.

До проведення цього оборонно-практичного вишколу долучилися військовий медик Григорій Маскалу, який продемонстрував основи надання першої медичної допомоги в разі поранення, а також представник Бродівського ОРВК капітан Віталій Скочинський та капітан 16 окремої бригади армійської авіяції Андрій Труфанов, які ознайомили учасників заходу із будовою, розбіркою і збіркою АК-74, РПК та пістолета Макарова.

"Ситуація, що склалася в нашій державі, ставить перед нами конкретні вимоги: за короткий проміжок часу опанувати військові та медичні навички, аби зберегти своє життя, а також життя своїх близьких під час можливих атак ворога. Особливо радий бачити, що громада Бродів та молодь із розумінням і цікавістю ставляться до таких заходів, усвідомлюють їх важливість", – зазначив Михайло Нискогуз.

Оборонно-практичний вишкіл відбувався під девізом "Будьмо готові до захисту своєї держави від ворога!".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівняни цьогорічну весну ...

КОМЕНТАРІ