У Львівській області у Городку відбулася звітно-виборча конференція районної організації ВО "Свобода"

У Львівській області у Городку відбулася звітно-виборча конференція районної організації ВО "Свобода"

25.02.15 10:32 0 675
У місті Городок 22 лютого 2015 року відбулася звітно-виборча конференція Городоцької районної організації ВО "Свобода". Захід пройшов під головуванням керівника районної організації ВО "Свобода" Галини Пирч. Також до президії був запрошений екс-депутат Верховної Ради України від ВО "Свобода" Андрій Міщенко.

Делегати заслухали звіт голови Городоцької районної організації ВО "Свобода" Галини Пирч та звіт голови райдержадміністрації Андрія Хамика за період квітень–грудень 2014 року. Також перший заступник голови Городоцької РДА Любомир Дичко коротко охарактеризував новий б'юджет. Розглянули під час конференції і питання про роботу свободівського сільського голови села Мшана Віктора Миндика, формування комітету районної організації, обговорення суспільно-політичної ситуації в державі та визначення завдань і цілей діяльності районної організації.

Галина Пирч доповіла про підсумки своєї роботи на займаній посаді голови Городоцької районної організації ВО "Свобода". Після оцінки однопартійцями її роботи Андрій Міщенко зачитав подання керівника Львівської обласної організації ВО "Свобода" Руслана Кошулинського, погоджене головою партії, про призначення Галини Пирч на посаду голови Городоцької районної організації ВО "Свобода". Запропоновану кандидатуру однопартійці підтримали одностайно.

Підбиваючи підсумки звітно-виборчої конференції, екс-депутат Верховної Ради Андрій Міщенко поставив відповідні завдання та цілі щодо подальшої діяльності голови Городоцької районної організації ВО "Свобода" та окреслив суспільно-політичну ситуацію в Україні.

Особливу увагу партійців було прикуто до прийняття у лави ВО "Свобода" п'ятьох нових членів. Варто зазначити, що з початку Революції гідності лави районної організації поповнили 41 прихильник та 7 членів організації.

Також свободівці подарували каски і бронежилети однопартійцям, котрі відправляються в зону АТО – Олегу Геваку та Володимиру Гриціву.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ