У Львівській області у школах Червонограда відбулися чергові військово-патріотичні вишколи

У Львівській області у школах Червонограда відбулися чергові військово-патріотичні вишколи

25.02.15 10:42 0 625
У Червонограді 13-20 лютого 2015 року відбулися чергові військово-патріотичні вишколи для школярів. Їх проводили представники червоноградської молодіжної громадської організації "Сокіл" за підтримки місцевого осередку ВО "Свобода".

Лекцію для учнів червоноградських шкіл на військову тематику проводив голова червоноградського "Сокола", учасник АТО Михайло Нискогуз. Боєць продемонстрував юним слухачам, як себе поводити зі зброєю, розповів про тактику ведення бою під час наступальних і оборонних військових акцій, окремо зупинився на важливості чіткого виконання наказів командирів.

"Кожен батальйон відповідає за свою ділянку ведення бою та покладеного на нього відповідного військового завдання, тому саме злагоджена і скоординована їхня діяльність є запорукою загального успіху на фронті, – зазначив націоналіст. – Покликанням сьогоднішнього молодого покоління є продовжити незакінчену боротьбу наших великих попередників – славних воїнів УПА, а також наших сучасників, героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули в зоні АТО. Нам потрібно докласті максимум зусиль, щоби справдилися великі сподівання бійців за волю України та ідеї, за які вони віддали найдорожче – своє життя".

"Наша спільна акція покликана мобілізувати патріотичну свідому молодь Червонограда і об'єднати її спільною метою відродження українського духу та витворення серед молоді образу українського лицаря-переможця, а не одвічного раба, як це нам постійно нав'язували окупанти та доморощені "малороси". Відтак наші військово-патріотичні акції відбулися у всіх без винятку школах Червонограда. На черзі у нас заплановані такі ж вишколи в трьох школах Соснівки та у школі селища Гірник", – зазначив голова Червоноградської міської організації ВО "Свобода" Тарас Стародуб.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перспективи розвитку ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ