Чернігівець у складі естафетної команди завоював срібло юніорського чемпіонату світу з біатлону

Чернігівець у складі естафетної команди завоював срібло юніорського чемпіонату світу з біатлону

25.02.15 12:05 0 671
Юнацька збірна команда України з біатлону завоювала медаль юніорського чемпіонату світу в Раубічах (Білорусь) в естафеті серед юнаків.

Команда у складі Віталія Труша, Назара Цебринського та нашого земляка Дмитра Івасенка провела відмінну гонку. Вони лідирували протягом половини дистанції і в результаті вибороли срібло. Це третя медаль нашої юнацької естафети за час виступів на чемпіонатах світу.

Дмитро Івасенко виступив вдало у гонці переслідування на чемпіонаті, посівши почесне шосте місце, а також підтвердив хороший рівень форми і на своєму естафетному етапі.

Крім того, чернігівські легкоатлети виступили вдало на всеукраїнських змаганнях, що відбулися днями за участі наших спортсменів-вихованців КДЮСШ ФСТ «Україна».

13 та 14 лютого в Сумах було проведено Чемпіонат України в приміщеннях. Роман Попов серед молоді посів друге місце у штовханні ядра, а в аналогічному змаганні у дорослих став шостим.

20 та 21 лютого у Києві на Кубку України серед дорослих Юлія Дятлова стала переможницею забігу на 800 метрів. Жмурко Ганна та Ващенко Марія посіли четверті місця у бігу на дистанціях 800 та 1500 метрів відповідно.

Вітаємо чернігівських спортсменів з хорошими результатами!

За інформацією з сайту ЧОО Національного олімпійського комітету України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі міліціонери ...
Наступна новина: Хмельницька область: за ...

КОМЕНТАРІ