В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу квартири

В Чернігівській області рятувальники ліквідували пожежу квартири

25.02.15 10:19 0 620
21 лютого о 04:19 до Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу квартири на першому поверсі двоповерхового житлового будинку в cмт. М. Коцюбинське по вул. Шевченка.

На місце пригоди за п’ять хвилин прибув 3-й державний пожежно-рятувальний пост. На момент прибуття рятувальників полум’я повністю охопило кухню та швидко поширювалося на кімнату. Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників вогонь об 11:00 локалізували, а о 12:40 остаточно ліквідували. Внаслідок пожежі знищено майно на кухні. Жертв та постраждалих немає.

Як з’ясувалося в ході розслідування причини та обставин виникнення пожежі, причиною загоряння стала власна необережність господаря під час паління.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області звертається до Вас з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, цінувати своє життя, життя своїх близьких. Будьте обережними під час куріння. Не кидайте непогашені сірники або недопалки на підлогу або у смітник. Ні в якому разі не паліть у ліжку.

Від таких прописних істин залежить Ваше благополуччя!

Завжди пам'ятайте, що тільки суворе додержання правил безпеки допоможе Вам уникнути непоправного лиха.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулися ...
Наступна новина: Вінниччина провела в ...

КОМЕНТАРІ