На Рівненщині міліціонери затримали грабіжника

На Рівненщині міліціонери затримали грабіжника

25.02.15 10:08 0 616
Оперативники сектору карного розшуку Дубенського міськвідділу міліції у Кривому Розі затримали 24-річного Романа за вчинення розбійного нападу на дубенчанку.

На лінію «102» надійшло повідомлення чергової медичної сестри Дубенської ЦРЛ про те, що 10 лютого близько четвертої години ранку до них звернулася 29-річна Надія. Жінка розповіла, що невідомий чоловік віком 20-25 років, застосувавши фізичне насильство, відібрав у неї сумку та зник у невідомому напрямку. Наживою зловмисника стало майже три тисячі гривень.

Сім днів поспіль клопіткої роботи правоохоронців дали позитивний результат. Міліціонери розшукали чоловіка у Кривому Розі. Саме туди він подався після скоєння чергового злочину. Як з'ясували міліціонери, 24-річний дубенчанин неодноразово був засуджений за аналогічні злочини, відбував покарання у місцях позбавлення волі. Щоб втекти від покарання, поїхав до свого батька у Кривий Ріг.

– Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Дубенського МВ УМВС в Рівненській області підполковник міліції Леонід Михалко. – Правоохоронці зареєстрували ще вісім фактів крадіжок з квартир та будинків, які зловмисник скоїв з початку року.

Нині йому повідомлено про підозру у скоєнні злочинів та обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою.

Олеся ШЕВЧЕНКО,

Дубенський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Вінничині розповіли як ...

КОМЕНТАРІ