На Тернопіллі думав - старий знайомий,а з'ясувалося - грабіжник

На Тернопіллі думав - старий знайомий,а з'ясувалося - грабіжник

25.02.15 11:20 0 640
Ніколи не знаєш чим завершиться випадкова зустріч зі старим знайомим. Так, для 65-річного тернополянина вона ледь не обернулася матеріальними збитками.

Пенсіонер, зайшовши в кафе випити чаю, натрапив на молодого знайомого. Той був не проти поспілкуватися, одначе потерпілий, коли помітив, що молодик починає аж занадто нав'язуватися, поспішив завершити розмову.

Не встиг старший чоловік й кількасот метрів відійти від закладу громадського харчування, як хтось сильним ударом ззаду збив його з ніг. Як виявилося, це був той самий знайомий, з яким він обірвав бесіду. Вже наступної миті 28-річний парубійко різко вихопив із рук пенсіонера планшет й накивав п'ятами.

Та далеко втекти грабіжнику не вдалося. Із чужим майном його вже за декілька хвилин затримали співробітники державної служби охорони, які оперативно прибули на виклик потерпілого.

Спритникові, за те що посеред білого дня відкрито викрав майно пенсіонера, інкримінують частину 2статті 186 Кримінального кодексу України - грабіж.

До слова, через пристрасть до чужого зловмисник уже не вперше нажив собі проблем із Законом й лише нещодавно умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДСНС України вкотре ...

КОМЕНТАРІ