У Тернополі потрібно оцінити приміщення університетів

У Тернополі потрібно оцінити приміщення університетів

25.02.15 14:29 0 751
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість трьох об'єктів державної власності.

Два із них розміщені в Тернополі. Це частина приміщення площею 1 кв.м на 5-му поверсі навчального корпусу №1 на вул. Руській,56, що перебуває на балансі ТНТУ ім. І. Пулюя. А також – майданчик №1 загальною площею 58,2 кв.м на вул. Винниченка,10, що перебуває на балансі ТНПУ ім. В. Гнатюка.

У Бучачі (вул. Агнона,3) потрібно оцінити частину приміщень загальною площею 84,86 кв.м, що перебуває на балансі Управління Державної казначейської служби України в Бучацькому районі.

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 5 березня 2015 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно вартості й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов'язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 26 лютого 2015 року включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура розпочала ...
Наступна новина: В Луцьку відбудеться ...

КОМЕНТАРІ