Волинські правоохоронці вирушили на Схід на зміну колегам

Волинські правоохоронці вирушили на Схід на зміну колегам

25.02.15 14:14 0 557
А всі клопоти робочих буднів разом із міліціонерами ділитиме настоятель Свято-Георгіївського храму, зведеного на честь загиблих працівників міліції, Олександр Мазурак.

Очолив зведений загін начальник шацького районного відділу УМВС України у Волинській області Анатолій Оксентюк:

– Ми їдемо з миром. Я впевнений, що ми з честю виконаємо покладені на нас задачі і із миром повернемося додому.

Правоохоронці братимуть участь підтриманні правопорядку та стабільності на контрольованій території, нестимуть службу на блокпостах і надаватимуть допомогу місцевому населенню.

Разом із правоохоронцями у зону проведення АТО вирушив і настоятель Свято-Георгіївського храму Олександр Мазурак, який і благословив бійців у добру путь:

– Людина, яка проводжає, говорить такі слова: «Їдьте з Богом, їдьте з миром!». Кожен, хто вирушає для несення служби у місця, де відбуваються воєнні дії, їде не з думкою про війну, а з думкою про мир.

Інструктував зведений загін заступник начальника обласного управління міліції Анатолій Шумик:

– відбуваєте в зону проведення АТО для забезпечення охорони громадського порядку, а тому під час несення служби повинні бути максимально уважними та пильними, неухильно виконувати всі накази керівництва штабу АТО і своїх безпосередніх командирів.

Декілька хвилин на прощання із рідними – і зведений загін вирушив у далеку дорогу, аби змінити колег, котрі більше місяця забезпечували правопорядок на Сході України.

– У першу чергу бажаю всім живими повернутися додому, – говорить дружина представника зведеного загону Світлана. – Вони їдуть захищати нашу Батьківщину, і це має роботи кожний. Терпіння та мужності їм! Нехай вони знають, що їх вдома люблять і чекають! Ми переможемо! Слава Україні!

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ