Луцький міський голова Микола Романюк звітував перед територіальною громадою Луцька

Луцький міський голова Микола Романюк звітував перед територіальною громадою Луцька

25.02.15 16:49 0 712
У Палаці культури міста Луцька відбувся звіт міського голови перед територіальною громадою про роботу за 2014 рік. Розпочинаючи зустріч з лучанами, міський голова подякував усім за спільну роботу, усім, хто прийшов у залу почути звіт та поставити свої запитання, а це - депутати міської ради, члени виконавчого комітету, гості з міст Волноваха Донецької області та Кузнецовськ Рівненської, керівники підприємств, установ, організацій, духовенство, представники ЗМІ, жителі Луцька. Нагадав, що звіт про роботу був опублікований у газеті “Луцький замок”, на офіційному сайті міської ради та роздавався у фойє Палацу культури для ознайомлення. Коротко зупинився на головних сферах життєдіяльності міста.

Щодо виконання бюджету, Микола Романюк повідомив, що у 2014 році до бюджету міста надійшло 1 млрд 95 млн грн, виконання склало 101,1%.

Податок на доходи фізичних осіб формував основну частину доходів загального фонду бюджету міста і склав 83,7%.

Найбільшу питому вагу в загальному обсязі витрат бюджету становили видатки на функціонування установ освіти, культури, фізичної культури та спорту, охорони здоров'я, на соціальний захист, соціальне забезпечення тощо. Також, за словами міського голови, повністю розрахувалися за енергоносії.

Інформуючи про економіку, розвиток підприємництва, торгівлю та побутове обслуговування населення, міський голова акцентував, що у 2014 році, порівняно з попередніми роками, забезпечувалась позитивна динаміка приросту обсягів реалізованої промислової продукції. У 2014 році цей показник становив 3,54 млрд грн, що на 940 млн грн більше показника 2013 року.

Головною складовою підвищення рівня життя лучан є зростання середньомісячної заробітної плати. Вона вища, ніж в області і становить 2 781 грн (в області 2 646 грн).

Іноземні інвестиції станом на 1 січня 2014 року становили 164 млн дол. США. На жаль, загострення ситуації на сході вплинула на експорт продукції, він минулого року складав 240 млн дол. США.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Волинь: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ