В Луцьку микола Романюк доручив муніципальній дружині вживати заходи до тих,хто спалює сміття

В Луцьку микола Романюк доручив муніципальній дружині вживати заходи до тих,хто спалює сміття

25.02.15 12:36 0 697
На оперативній нараді директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп'як поінформувала присутніх про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80» з 9 по 22 лютого.

Вона зауважила, що за звітний період на адресу міської ради надійшло 604 телефонних звернення, в середньому - 43 за добу. Значна частина з них, а саме 185 - інформаційно-консультативного характеру.

Домінували серед загальної чисельності скарги щодо надання якісних послуг підприємствами житлово-комунальної сфери нашого міста – 152 звернення, це 25% від усієї кількості. Одночасно слід зазначити, що в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, кількість звернень дещо зменшилась (167 - у 2014 р.), зокрема на адресу ЖКП-2 надійшло 13 повідомлень; ЖКП-3 – 24; ЖКП-7 – 18; ЖЕК-8 ЖБК – 30; ЖКП-11 – 9; ТзОВ «М.Ж.К.» – 42.

Серед дзвінків, на які б хотілося звернути увагу, це: повідомлення про провалля на пішохідному тротуарі на вул. Шевченка (біля світлофора навпроти магазину «Наш край»), прохання відремонтувати дерев'яний перехід на проспекті Відродження, 32 (від ЗОШ № 22 до обласної дитячої лікарні), прибрати вулицю Шопена (прибиральна техніка проїжджає лише однією частиною дороги, інша залишається неочищеною), ліквідувати звалище сміття на розі вулиць Львівської – Станіславського (біля підприємства «Крок-Буд»).

24 звернення (21%) стосувались відсутності електропостачання в житлових будинках та квартирах, які були викликані, як плановими відключеннями, так і аварійними (телефонували жителі з вул. Кравчука, 2; 4; Гордіюк, 37; 39; Шевченка, 9; Заповітна, 2; Наливайка, 10). Всі проблеми були оперативно вирішені працівниками Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго».

28 скарг надійшло стосовно відновлення зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій. На контролі залишаються освітлення вулиць за такими адресами: Коротченка, 20-22а; Профспілкова, 18; Гірна, 2.

27 дзвінків стосувались діяльності КП «Луцькводоканал», із них 6 повідомлень про пориви водопроводу на вулицях: Рівненська, 25; 78; Дубнівська, 61б; Героїв УПА кут Вишківська та проспект Відродження, 30. 1 звернення стосувалось прочистки зовнішньої каналізаційної мережі на вул. Арцеулова, 3. 17 лютого в зв'язку з перебоями в системі електропостачання був понижений тиск на Дубнівській насосній станції, внаслідок чого мешканці значної частини міста в ранкові години залишились без води. На даний час звернень на контролі немає.

На адресу ДКП «Луцьктепло» було скеровано 15 звернень. 2 повідомлення стосувалось зупинок бойлерних на проспекті Соборності, 22 та 24, спричинених проведенням аварійно-ремонтних робіт. 12 лютого в зв'язку з заміною засувки в тепловій камері була зупинена котельня на вул. Вороніхіна, 15. Також надходили нарікання на недостатні параметри опалення та гарячої води в помешканнях (Соборності, 20/85; 37б/112, 164; Молоді, 13/31; Рівненська, 3а/5; Огієнка, 20/7).

10 телефонних звернень надійшло через зупинки ліфтів в житлових будинках. Дзвінки надходили з таких адрес: Кравчука, 1/1під.; Гордіюк, 35/3під.; Молоді, 11/4під.; Писаревського, 4/1під.; Соборності, 37а/4 під. На даний час всі ліфти в роботі.

Доповідачка зазначала, що за звітний період на адресу ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» було передано 3 повідомлення про несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів на вул. Сагайдачного, 20; Старицького, 117 та просп. Перемоги, 16.

5 дзвінків надійшло стосовно вирішення проблеми з безпритульними собаками (вул. Городецька, 11; Січова, 1; Кондзелевича, 3; Др.Народів, 1а). Всі звернення передано на реагування в КП «Ласка».

20 звернень стосувались руху пасажирського транспорту. Нарікали лучани на великий інтервал руху маршрутних автобусів і тролейбусів, відсутність рейсів та неналежне спілкування водіїв (скарги надійшли на маршрутки № 2; 9; 9а; 10; 12; 25; 26; 27; 32; 47 та тролейбуси №1; 6; 12. Всі звернення передано для моніторингу та вжиття заходів в управління транспорту та зв'язку.

Також надходили скарги на гучне звучання музики в барі «Бравий Швейк» та нічному клубі «Ринг», а мешканці будинку на вул. Володимирській, 103 скаржились на забруднену територію поблизу бару «Мисливська хатинка». Ці повідомлення були скеровані в управління розвитку підприємництва та реклами та відділ муніципальної дружини для вжиття заходів впливу.

З настанням гарних погожих днів, в групу оперативного реагування «15-80» почали надходити звернення щодо спалювання сухостою на території міста. Такі повідомлення надійшли про паління в парку імені Лесі Українки в районі вул. Кривий Вал та на березі р. Стир біля вул. Пролетарської, де восени були висаджені молоді дерева. Працівниками пожежно-рятувальної служби оперативно було погашено полум'я.

Міський голова Микола Романюк звернув увагу керівника ЛКАП “Луцькспецкомунтранс” Валерія Кузьмича на необхідність визначити місця для складування твердих побутових відходів у мікрорайоні Вересневому. Про це мешканці мікрорайону просили міського голову під час нещодавньої зустрічі. Микола Романюк також доручив муніципальній дружині притягувати до відповідальності тих, хто забруднює повітря, спалюючи сміття.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Академічну стипендію ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ