У Дубно завершила роботу Школа лідерів громад

У Дубно завершила роботу Школа лідерів громад

25.02.15 10:02 0 766
Минулого року з ініціативи тодішнього голови райради, а нині народного депутата України від “БЛОКУ ПЕТРА ПОРОШЕНКА” Олександра Дехтярчука в Дубно запрацювала “Школа лідера”. Протягом року в рамках спеціальної програми періодично проводилися тематично заплановані семінари за участі молодих громадських діячів.

За час дії проекту для активістів району лекції читали відомі громадські діячі Рівненщини: представник ПР ООН у Рівненській області Ольга Кашевська, голова правління центру “Соціальне партнерство” Сергій Пінчук, медіа-експерт Олександр Хитров, магістр державного управління, помічник народного депутата України Петро Рухер та відомий рівненський журналіст, голова Рівненської обласної організації політичної партії “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА — СОЛІДАРНІСТЬ” Сергій Штурхецький.

Весь цей час досвідчені лектори навчали громадських активістів стратегічному плануванню розвитку територіальної громади; написанню проектів; управління земельними ресурсами та комунальною власністю територіальної громади; принципами успішного publik relations; вивчення законодавства про місцеве самоврядування та багато іншого.

Як повідомили організатори школи, на днях спеціальні сертифікати про закінчення школи лідера отримали 33 перших випускники, якими вже підготовлено 13 грантових проектів. Ці проекти будуть направлені в різноманітні донорські організації, що допоможуть залучити додаткові кошти для розвитку громад Дубенщини. Варто також зазначити, що найактивніші випускники школи будуть зараховані до кадрових резервів районної влади різних рівнів.

«Перша школа лідера доказала свою ефективність та в недалекому майбутньому продовжить роботу, - повідомив народний депутат України від “БЛОКУ ПЕТРА ПОРОШЕНКА” Олександр Дехтярчук. - До участі у школі лідера ми запросимо всі охочих навчатись осіб, які в майбутньому розвиватимуть громадянське суспільство та, можливо, працюватимуть в органах влади. Про наступний набір до Школи лідера буде повідомлено завчасно».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ