ЮніорБанк допомагає розвитку Острозьких школярів

ЮніорБанк допомагає розвитку Острозьких школярів

25.02.15 10:15 0 777
Непередодні в Острозькому НВК «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбулось військово-патріотичне свято «На армію – рівняйсь!». У ньому взяли участь учні 9-11 класів - власники «карти ЮНІОРА». На завершення свята був проведений футбольний поєдинок між учасниками змагань, переможців якого чекав справді приємний і потрібний сюрприз – футбольна форма від ЮніорБанку.

“Ми радо відгукнулись на ініціативу гімназії підтримати таке патріотичне свято. Адже кожен учень повинен бути патріотом, крім цього ще і фінансово освідченим. З нагоди святкової події кожному учаснику було подаровано справжню банківську карту – «карту ЮНІОРА», з якою вихованці гімназії зможуть опанувати ази фінансової грамотності в майбутніх навчальних програмах розроблених ЮніорБанком. – розповідає керівник напрямку ЮніорБанк Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку Галина Шеметило. – З «карткою ЮНІОРА» дитина навчається користуватися банківськими послугами, а також розумно розпоряджатися кишеньковими грошима. У свою чергу, батьки можуть бути спокійними за цілість грошей дитини, оскільки виділені їй кошти будуть надійно зберігатися в «електронному гаманці». Приємно, що наші подарунки додали дітям багато позитивних емоцій та стануть запорукою їхнього розвитку”.

Вручення спортивної форми стало несподіванкою для школярів та стало окрасою фіналу шкільного футбольного змагання. Учні надзвичайно задоволені такою обновкою, і вже готуються до наступних спортивних звершень, адже у справжній спортивній формі і боротись легше за перемогу.

За словами заступника Острозької НВК «Школа І-ІІІ ступенів – гімназія» з виховної роботи Тетяни Абрамович: “Подарунок є справді хорошим та потрібним, адже дає змогу гімназистам гідно представляти свій заклад у спортивних змаганнях на рівні міста. Крім цього, ПриватБанк підготував ще один приємний і корисний подарунок для закладу - Острозька гімназія отримала від банку принтер, який буде використовуватись для удосконалення навчального процесу гімназії”.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк працює в Україні та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Щоб стати учасником програми, достатньо просто подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Житомирщині з початку ...
Наступна новина: Майже 3 тисяч гривень ...

КОМЕНТАРІ