Восени Львів прийматиме Конгрес культури країн Східного партнерства

Восени Львів прийматиме Конгрес культури країн Східного партнерства

26.02.15 12:54 0 627
У вересні цього року Львів вперше прийматиме «Конгрес культури країн Східного партнерства» – масштабну міжнародну зустріч діячів мистецтва, менеджерів та аніматорів культури, представників міністерств, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, наукових кіл та засобів масової інформації.

Мета цієї зустрічі – спонукання до ефективної і тривалої транснаціональної співпраці, розвитку, інтеграції спільнот та активізації діалогу в культурі, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Конгрес відбудеться у Львові 4-6 вересня 2015 року. «Культура і кризи: ризики, можливості, еволюція» – так звучатиме головна тема, навколо якої дискутуватимуть учасники Конгресу.

«Ми спільно з нашим польськими колегами виграли грант на проведення у Львові IV Міжнародного конгресу «Культури країн Східного партнерства» – це величезна, грандіозна культурна подія. Окрім пленарних засідань, наша головна мета полягає у тому, щоб ця подія не була лише засіданнями тільки в середовищі культурних менеджерів шести країн Східного партнерства і чотирьох європейських країн, а щоб місту було помітно і зрозуміло, що відбувається велика культурна подія. Вже є 12 країн, а це 400 учасників. Заплановано понад 25 культурних акцій», – зазначила начальник управління культури ЛМР Ірина Магдиш.

Співорганізаторами є Міністерство закордонних справ Польщі, українсько-польська фундація «ТрансКультура», Львівська міська рада, Генеральне консульство республіки Польща у Львові, ГО «Інститут актуального мистецтва», Мистецьке об’єднання «Дзиґа» та інші авторитетні інституції.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На корупційному діянні ...

КОМЕНТАРІ