Міський голова Микола Романюк: “Спільні зусилля дають результати”

Міський голова Микола Романюк: “Спільні зусилля дають результати”

26.02.15 12:04 0 590
Міський голова Микола Романюк відповів на запитання, що залишили мешканці Луцька у скриньці департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» та надіслали електронною поштою на офіційний сайт міської ради.

Також лучани мали можливість поставити запитання міському голові безпосередньо під час звіту. Вони стосувалися подальшого благоустрою, зокрема поглиблення, очищення річок Сапалаївка, Жидувка, Омелянівка,облаштування дитячого пляжу на річці Стир. Мешканців цікавили питання освітлення та ремонту прибудинкових територій, каналізаційних мереж, видалення аварійних дерев, ремонту приміщення РАЦСУ, паркування автомобілів у недозволених місцях. “Чи буде в подальшому працювати дитяча залізниця? Чи створювалися у місті нові підприємства та робочі місця?”, ­ запитували лучани. Питання стосувалися й роботи ДКП “Луцьктепло”, ситуації з подачею газу та гарячої води, самочинного будівництва, зміни механізму харчування дітей у школах, будівництва підземного переходу біля центрального універмагу. Відповідаючи на одне із запитань, міський голова Микола Романюк повідомив, що він балотуватиметься на міського голову на другий термін.

Від імені громади подякував міському голові за хорошу роботу митрополит Луцький і Волинський Михаїл. “Дуже важливо у теперішній непростий час вміти почути і підтримати один одного. Бог вам на поміч ще потрудитися на благо громади”, ­ сказав владика.

На завершення зустрічі Микола Романюк висловив слова вдячності усім небайдужим лучанам, які прийшли послухати звіт міського голови та поставити свої запитання, висловити зауваження і пропозиції.

Він подякував депутатському корпусу, членам виконавчого комітету, благодійному фонду “Фонд Ігоря Палиці — Новий Луцьк” та особисто Ігорю Палиці за спільну роботу на благо лучан. Висловив сподівання, що цього року спільними зусиллями вдасться зробити ще більше.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ