В Луцьку освіта та охорона здоров'я

В Луцьку освіта та охорона здоров'я

26.02.15 08:42 0 701
У звіті міського голови зазначалося, що у минулому році видатки на освіту міста перевищили 312 млн грн. 10 млн грн з бюджету було виділено на обладнання і ремонти. Зокрема, капітально відремонтовано покрівлі шести шкіл і шести дитячих садків, а також проведено капітальний ремонт тіньових навісів у ДНЗ №31. Розпочато реконструкцію ДНЗ №25. В місті триває будівництво СШ №27. Було відкрито інклюзивні групи в ДНЗ. Капітально відремонтовано навчально-реабілітаційний центр.

За кошти НЕФКО проведено ряд робіт з капітального ремонту та реконструкції навчальних закладів міста, спрямованих на забезпечення енергоефективності. Особливе місце в позашкільній роботі займає Палац учнівської молоді, де займаються 4 360 вихованців.

А головне - педагоги та учні мають високі навчальні досягнення. За результатами предметних олімпіад 2014 року, переможцями визнано 134 учнів, Всеукраїнських олімпіад ­- 20.

Протягом 2014 року було забезпечено оздоровленням та відпочинком близько 9 тисяч дітей. В першу чергу, оздоровлено дітей пільгових категорій та дітей учасників АТО.

Пріоритетом у галузі охорони здоров'я було розширення амбулаторій сімейної медицини. Зокрема, відкрито другу чергу амбулаторії на Привокзальній, 13.

Зупинився міський голова й на співпраці з міжнародними інституціями, він нагадав, що минулоріч німецька громадська організація “Мости дружби в Україну”, яку очолює професор Германн Крог, подарувала місту три реанімобілі. Один з них був переданий військовому госпіталю, а два — дитячій міській поліклініці.

Завдячуючи роботі головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич, було виграно грантові кошти на обладнання палати інтенсивної терапії опікового відділення та придбано реанімобіль.

Також 2014 року відкрито оновлене реанімаційне відділення у міській клінічній лікарні та стоматологічне відділення у дитячій поліклініці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині показові ...

КОМЕНТАРІ