Луцьк: гості з міста Волноваха вшанували пам'ять наших Героїв

Луцьк: гості з міста Волноваха вшанували пам'ять наших Героїв

26.02.15 13:09 0 666
До нашого міста завітала делегація з міста Волноваха Донецької області на чолі з міським головою Сергієм Демченком та народним депутатом України Дмитром Лубінцем, який обраний по мажоритарному виборчому округу з центром у цьому місті. Завтра відбудеться підписання Меморандуму про співробітництво між нашими містами.

гості із міста Волноваха вшанували пам'ять загиблих у зоні АТО військовослужбовців та Героя Небесної Сотні Василя Мойсея. Вони разом з секретарем міської ради Сергієм Григоренком та в.о. Кузнецовського міського голови, секретарем міської ради Ігорем Куцом побували на міському кладовищі та поклали квіти до могил наших Героїв. Сергій Григоренко зауважив, що лучан, які загинули у зоні АТО, хоронять на Алеї почесних поховань. Першими тут якраз і похоронені бійці колишньої 51-ї окремої механізованої бригади, які наприкінці травня минулого року загинули під Волновахою. За його словами, ці всі хлопці боронили нашу країну від ворога, захищали її цілісність.

Волноваський міський голова Сергій Демченко додав, що нині наша країна переживає складні часи. У цей непростий час нам необхідно єднатися і зробити все, аби Схід та Захід були разом. Він наголосив, що нещодавно у Волновасі відбулася акція “Схід і Захід разом!”. “Символічно, що він відбувся напередодні початку Великого Посту, у Прощену неділю. Я, як міський голова, тоді - під час акції і закликаю всіх нас пробачити один одного, і ми усі будемо прощені”, - зазначив Сергій Демченко. Він зауважив, що усі хочуть, аби Україна була єдиною, і ми жили дружньо та якнайскоріше у нашій країні запанував мир.

Після відвідин міського кладовища присутні побували на меморіальному комплексі “Вічна Слава”, де поклали квіти до могили Героя Небесної Сотні Василя Мойсея.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ