Тернопільська міська рада висловлює співчуття із приводу смерті Митрополита Київського і всієї України Мефодія

Тернопільська міська рада висловлює співчуття із приводу смерті Митрополита Київського і всієї України Мефодія

26.02.15 12:42 0 680
24 лютого 2015 року після важкої та виснажливої хвороби відійшов у вічність Предстоятель Української Автокефальної Православної Церкви, Митрополит Київський і всієї України Мефодій.

Міський голова Тернополя Сергій Надал, депутатський корпус та працівники міськради висловлюють щирі співчуття Архієреям, духовенству та вірним Української Автокефальної Православної Церкви, а також рідним і близьким спочилого митрополита.

Своїм прикладом протягом багатьох років він гуртував православних українців, натхненно служив на славу Божу і на добро українського народу. Він був добрим взірцем християнина для багатьох поколінь українців, давав їм натхнення і приклад.

Вічна пам'ять митрополиту Мефодію!

Прощання із предстоятелем УАПЦ Блаженнішим митрополитом Київським і всієї України Мефодієм відбудеться 26 лютого о 19 год. у Церкві Різдва Христового (Тернопіль) - тоді труну із тілом митрополита привезуть до Храму.

27 лютого о 10 год. у Церкві Різдва Христового (Тернопіль) розпочнеться Архієрейська Літургія, після якої відбудеться чин похорону митрополита.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківська МР: ...
Наступна новина: Важка втрата української ...

КОМЕНТАРІ