В Житомирській області коростенські правоохоронці затримали групу крадіїв,які спеціалізувалися на крадіжках з гаражів

В Житомирській області коростенські правоохоронці затримали групу крадіїв,які спеціалізувалися на крадіжках з гаражів

26.02.15 16:02 0 598
* Працівники карного розшуку міського відділу міліції затримали кримінальне тріо, на рахунку якого декілька крадіжок з гаражів. Нині за даним фактом проводиться досудове розслідування.

Протягом лютого до чергової частини Коростенського міськвідділу міліції надійшла низка заяв від громадян про скоєння крадіжок з гаражних кооперативів, що знаходяться в одному мікрорайоні. Було з'ясовано, що злодії потрапляли до приміщень, зірвавши навісні замки.

Зловмисників у чужих гаражах та транспортних засобах цікавило все, що мало будь-яку цінність: відеореєстратори, навігатори, акумулятори, інструменти та інші, залишені в авто, речі. Правоохоронці звернули увагу на те, що обставини вчинення крадіжок були схожими, а це давало підстави припустити причетність до них одних і тих самих осіб.

У ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до кримінальних правопорушень причетні троє жителів райцентру віком 26, 23 та 22 років.

- Як з'ясувалось, один з них вже мав кримінальний досвід, проте від легких грошей відмовлятися не збирався, - повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда. - Хлопці не стали заперечувати свою причетність до злочинів та зізналися у скоєному. Викрадене вони продавали на місцевому ринку, а отримані кошти витрачали на власні потреби.

Під час санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання затриманих, правоохоронці вилучили чималу кількість чужих речей, що красномовно засвідчило про вчинення ними не однієї крадіжки.

- Наразі затриманим офіційно оголошено про підозру за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), - продовжує Ігор Жміда. – Триває й перевірка щодо причетності молодиків до інших аналогічних правопорушень на території району.

Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років ув'язнення.

Олена Волковська,

Коростенський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Фракція ВО “Батьківщина” у ...

КОМЕНТАРІ