У Волинській області розпочато кримінальне провадження щодо судді

У Волинській області розпочато кримінальне провадження щодо судді

26.02.15 15:51 0 900
Слідчим відділом прокуратури Волинській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за фактом постановлення завідомо неправосудного рішення одним із суддів Луцького міськрайонного суду.

Наразі встановлено, що цей суддя, всупереч вимогам Конституції України та Закону України "Про судоустрій і статус суддів", у квітні 2011 року постановив завідомо неправосудне рішення у цивільній справі, яким задоволив позовну заяву громадянина до його цивільної дружини без дослідження матеріалів справи та за межами позовних вимог.

Таке рішення дозолило жінці вивести з-під заборони відчуження 27 об'єктів нерухомості та визнати недійсними договори іпотеки, застави приміщень, укладені нею з банками на загальну суму близько 25 млн. грн.

Задля швидкого, повного, всебічного та неупередженого розслідування кримінального провадження постановою прокурора області створено міжвідомчу робочу групу за участі співробітників УСБУ і УМВС України у Волинській області та групи слідчих прокуратури, яка нині здійснює першочергові слідчі (розшукові) дії.

Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснює прокуратура Волинської області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ