Закарпатські правоохоронці затримали вбивцю літньої жінки

Закарпатські правоохоронці затримали вбивцю літньої жінки

26.02.15 18:22 0 608
Перебуваючи під дією оковитої, 33-річний мешканець села Балажер, що на Берегівщині, наніс 82-річній односельці численні удари, в результаті чого пенсіонерка померла. Зловмисника затримано, йому загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

Пізнього вечора до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшов дзвінок від 82-річної мешканки села Балажер. Жінка повідомила, що її щойно побив односельчанин. За місцем проживання пенсіонерки одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Як з'ясували правоохоронці, близько десятої години вечора літня господиня оселі почула стук у двері й пішла відчиняти. Нічого лихого пенсіонерка не підозрювала, бо саме чекала у гості родича. Коли ж відчинила двері, то одразу отримала удар по обличчю...

Перелякана бабуся стала просити непроханого гостя не чіпати її, запевняючи, що сама віддасть йому всі свої заощадження. Однак нелюд, не зважаючи на благання старенької, продовжив гамселити її руками та ногами.

Потерпілу каретою швидкої допомоги було доправлено до Берегівської ЦРЛ, де вона, в результаті отриманих травм, через два дні померла. В ході проведення судово-медичної експертизи у старенької було виявлено множинні переломи ребер, ключиць, пошкодження легенів та серця.

Правоохоронці викрили вбивцю старенької за «гарячими слідами», ним виявився 33-річний односельчанин вбитої. Оперативники затримали чоловіка у нього вдома. Про причетність того до скоєння вбивства красномовно свідчили численні плями крові на його одязі та взутті. Мотив свого жахливого вчинку вбивця так і не зміг пояснити, списуючи все дією «зеленого змія»…

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Вбивці старенької загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

- Відносно підозрюваного обрано запобіжний захід – взяття під варту, він утримується в ізоляторі тимчасово тримання, - повідомив начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця. – Аби уникнути біди, не відчиняйте двері незнайомцям. Поцікавтеся метою візиту. Якщо ж особа представляється співробітником якої-небудь установи, наприклад міліції, соціальних служб, Червоного Хреста, газового господарства, енергомереж тощо - попросіть показати підтверджуючі документи. Будьте обачними!

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Рівне: порядок надання ...

КОМЕНТАРІ