В Луцьку депутати озвучили свої запити та запитання

В Луцьку депутати озвучили свої запити та запитання

26.02.15 16:40 0 704
Традиційно під час пленарних засідань сесії депутати озвучують запити та запитання, які стосуються проблем життєдіяльності міста чи окремих мешканців, з якими вони звернулися до обранців громади.

Так, у них піднімалися проблеми ремонту прибудинкових територій, встановлення дорожніх знаків, освітлення вулиць тощо.

Депутат Руслан Ніколайчук зазначив, що до нього звернулися мешканці будинку №27 проспекту Соборності, адже у їхньому будинку, не погодивши із жителями, одну із квартир перебудовують під кафе.

Ірина Констанкевич, на прохання виборців, порушила питання освітлення окремих вулиць Львівського та Малоомелянівського масивів та просила надати інформацію про черговість, терміни, критерії та графіки ремонтів міських вулиць.

У свою чергу, Аскольд Пекарський підняв питання врегулювання пільг для сімей учасників АТО та просив опублікувати інформацію про це у газеті “Луцький замок”.

Ігор Поліщук хотів з'ясувати, яка плата надходить на ДКП “Луцьктепло” від встановлених на спорудах підприємства вишок стільникового зв'язку та іншого обладнання.

Богдан Шиба своє звернення адресував голові облдержадміністрації Володимиру Гунчику. Воно стосується повернення з полону корвета “Луцьк”, яким раніше опікувалося наше місто.

Андрія Козюру цікавило, чому досі у Луцьку немає вулиці Героя Небесної Сотні Василя Мойсея. Він просив найближчим часом це питання вирішити.

Євген Ткачук зазначив, що до нього звернулися виборці з проханням продовжити автобусний маршрут №4 до масиву Калина,2. Зважаючи на те, що цей маршрут збитковий, депутат запропонував при проведенні конкурсу його об'єднати з іншим прибутковим маршрутом. Наступний запит цього депутата стосувався повернення навчальної зброї із військкоматів у навчальні заклади для проведення довійськової підготовки юнаків.

Обранець громади Павло Данильчук звернувся до правоохоронних органів, аби було проведено оперативне та об'єктивне розслідування резонансного ДТП, яке було скоєно членом ГО “Самооборона” цієї ночі.

Микола Яручик озвучив прохання жителів кількох будинків бульвару Дружби народів, де нещодавно відремонтували прибудинкові території, ще відремонтувати частинку вулиці біля котельні.

Депутат Олена Голєва просила доручити департаменту ЖКГ розробити проспекти, які дадуть роз'яснення лучанам щодо можливості відключення окремих квартир від централізованого теплопостачання.

Андрія Осіпова турбує можливість підтримки міським бюджетом програми сприяння молодіжному будівництву, а Миколу Дендіберіна доля футбольного поля “Піонер”.

Олександр Плісецький вважає за доцільне поновити розмітку на переході дороги від НВК №27 до магазину іграшок.

Микола Романюк дав відповідні доручення підготувати відповіді на окремі запити депутатів до завершення пленарного засідання.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Інспектори ДАІ Волині ...

КОМЕНТАРІ