З чемпіонату України з греко-римської боротьби серед молоді тернопільські спортсмени привезли «золото» та «бронзу»

З чемпіонату України з греко-римської боротьби серед молоді тернопільські спортсмени привезли «золото» та «бронзу»

26.02.15 17:52 0 648
Золоту та бронзову медалі на чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед молоді, що відбувся в Миколаєві, здобули тернопільські спортсмени.

Зокрема, чемпіоном України у ваговій категорії до 80 кг став студент ТНЕУ, майстер спорту міжнародного класу Андрій Антонюк. У ваговій категорії до 71 кг третє місце здобув студент ТНЕУ, майстер спорту Олександр Новачок.

Обидва спортсмени є вихованцями КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби», на даний час тренуються в обласній школі вищої спортивної майстерності під керівництвом заслуженого тренера України Андрія Телебана та майстра спорту України міжнародного класу Віталія Ліщинського.

Додамо, що чемпіонат України в Миколаєві був відбором на європейську першість з греко-римської боротьби серед молоді до 23 років. Такі змагання 16-19 березня відбудуться у столиці Польщі – місті Варшаві. І Андрій Антонюк захищатиме на цьому чемпіонаті честь України, а Олександр Новачок вже 7-8 березня у складі збірної команди України виступатиме на міжнародному турнірі у місті Сомбахтей (Угорщина).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ