На Тернопіллі військовослужбовці строкової служби не будуть відправлятися у зону АТО

На Тернопіллі військовослужбовці строкової служби не будуть відправлятися у зону АТО

26.02.15 10:14 0 651
Тернопільщина на 60% виконала планове завдання щодо мобілізації.Про це повідомив Тернопільський обласний військовий комісар полковник Володимир Катинський під час брифінгу 23 лютого.

«Сподіваюся, що спільними зусиллями і з патріотичними почуттями ми найближчим часом виконаємо завдання по четвертій хвилі часткової мобілізації, яке нам поставлено державою. Наголошую, що захист Батьківщини – це конституційний обов'язок кожного громадянина України. Запрошую мешканців області до військових комісаріатів. У повному обсязі виконали планове завдання Кременецький та Шумський райони Тернопільської області», – зазначив полковник Володимир Катинський.

Начальник відділу комплектування та призову – заступник обласного військового комісара підполковник Олег Денисюк повідомив, що вийшов Указ Президента України «Про здійснення призову на строкову військову службу». За його словами, вже у квітні-травні 2015 року відбудеться призов строковиків до лав Збройних Сил та інших військових формувань України. Офіцер також довів до громадськості зміни, які відбулися у законодавстві з приводу призову на строкову службу.

«Призов може здійснюватися як у мирний, так і воєнний час. Також кандидати у народні депутати, депутати сільських і міських рад позбулися права на відстрочку. Ходів би наголосити, що призиву підлягають особи чоловічої статі з 18 до 27 років, а відправці у війська - особи з 20 до 27 років. Усі військовослужбовці строкової служби не будуть відправлятися у зону АТО», – наголосив підполковник Олег Денисюк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ