У Рівненській області профілактично-роз’яснювальна робота в житловому секторі триває

У Рівненській області профілактично-роз’яснювальна робота в житловому секторі триває

26.02.15 09:48 0 640
Співробітники Рівненського міськрайонного управління та 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області продовжують здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями міста Рівне та Рівненського району.

Так, 24 лютого працівники Служби порятунку провели профілактичне відпрацювання населених пунктів Городоцької сільської ради Рівненського району, під час якого вогнеборці роз’яснювали громадянам правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в житловому секторі.

Людям розповідали про пожежі, які останнім часом виникали на території області та причини їх виникнення. Також під час інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники розповіли громадянам порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій та інших небезпек, застерегли селян від виходу на тонкий лід.

Для кращого сприйняття необхідної інформації працівники ДСНС роздали місцевим мешканцям відповідні листівки та експрес-інформації із правилами безпеки.

Громадяни дякували рятувальникам за турботу та увагу, яку вони приділяють людям, а також пообіцяли щоденно дотримуватися вимог безпеки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: на ТОВ ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ