У Львівській області рятувальники м.Городка провели тактико-спеціальні навчання

У Львівській області рятувальники м.Городка провели тактико-спеціальні навчання

26.02.15 08:37 0 680
Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України та в рамках введення режиму підвищеної готовності 23 лютого у м.Городку Львівської області на території Філії «Пустомитівська ДЕД» пройшли тренувальні тактико-спеціальні навчання щодо організації гасіння пожеж та проведення аварійно-рятувальних робіт на найбільш уразливих об'єктах інфраструктури та об’єктах по підвищеному номеру виклику.

За легендою пожежа виникла у гаражному боксі , яка через велике навантаження горючих матеріалів набула значних розмірів. Черговий персонал підприємства оповістив про подію керівництво об'єкту, викликав оперативно-рятувальні підрозділи міста, а також провів оповіщення та евакуацію персоналу.

Також було повідомлено, що на місці події є потерпілий, якому потрібна допомога. Рятувальники ДСНС в складі ланки газодимозахисної служби і в тепловідбивних костюмах знайшли потерпілого та передали представникам швидкої медичної допомоги, де потерпілому надано медичну допомогу. Потім відпрацювали гасіння умовної пожежі та зберегли сусіднє приміщення гаража. Паралельно електриками було здійснено знеструмлення об’єкту, яке дало змогу приступити до гасіння пожежі. Після проведеної ліквідації пожежі газова служба – провела обстеження на наявність витоку газу, а працівниками внутрішньої служби – взято об’єкт під охорону.

Метою навчань було перевірити готовність органів реагування до дій у разі виникнення надзвичайної ситуацій техногенного характеру, а також вдосконалення теоретичних і практичних навичок органів управління та галузевих ланок щодо організації проведення рятувальних та інших невідкладних робіт, локалізації та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Для ліквідації умовної надзвичайної ситуації залучалось 7 одиниць техніки та 24 особи.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники Львівщини ...
Наступна новина: В Луцьку освіта та охорона ...

КОМЕНТАРІ