У Львівській області у Стрию проведено тренування спеціалізованих служб цивільного захисту

У Львівській області у Стрию проведено тренування спеціалізованих служб цивільного захисту

26.02.15 18:44 0 607
Відповідно до розпорядження Голови обласної державної адміністрації 24 лютого в м. Стрий проведено комплексне пожежно-тактичне навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації із залученням спеціалізованих служб цивільного захисту міста Стрия.

За історією навчань відбулось авіаційне бомбардування території ДП «Стрийський вагоноремонтний завод». Під час атаки виникло руйнування та загорання промислових і виробничих споруд, ліній електромереж, зв’язку, системи газо- та водопостачання та інших приміщень із загрозою життя для працівників заводу. Бомбардування відбулося в робочий час, в наслідок чого під завалами будівельних матеріалів опиналася одна людина.

Першочерговими діями керівництва була повна евакуація робочого персоналу в бомбосховище. Пожежно-рятувальні підрозділи провели розстановку сил та засобів й бойове розгортання. Через сильне задимлення підрозділам ДСНС довелось працювати у складі ланок газодимозахисної служби. Рятувальники одразу приступили до пошуку постраждалого, паралельно організовуючи гасіння пожежі. Після ліквідації займання та транспортування постраждалого, рятувальники передали його медичним працівникам.

Такі, спільні навчання є надзвичайно важливими, не тільки для рятувальників, а й для всіх служб. Адже набутий практичний досвід, під час навчального заходу є гарантом безпеки населення на випадок виникнення реальної надзвичайної ситуації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: На Львівщині за незаконне ...

КОМЕНТАРІ