В Івано-Франківській області рятувальники переймаються долею вимушених переселенців

В Івано-Франківській області рятувальники переймаються долею вимушених переселенців

26.02.15 17:26 0 642
Прикарпаття й надалі гостинно приймає усіх, хто через буремні події на Сході вимушений тікати з рідних домівок. На Івано-Франківщину щодня прибувають люди, котрі надіються знайти тут нове мирне та спокійне життя. Дорослі адаптовуються до нових для них соціальних умов, працевлаштовуються, а діти приятелюють із ровесниками у школах та дошкільних навчальних закладах.

До Івано-Франківського регіонального штабу по роботі з вимушеними переселенцями щодня звертаються десятки осіб. Деякі потребують юридичного чи соціального супроводу, сприяння у вирішенні певних проблем, інші прагнуть звичайного людського спілкування, моральної підтримки для того, щоб глянути у вічі дійсності, акумулювати усі душевні сили та пережити ситуацію, котра наразі склалася у їхньому житті.

Вимушених переселенців всіляко підтримують працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області та представники соціальних служб і громадських організацій.

рятувальники відвідали багатодітні сім’ї внутрішньо переміщених осіб, котрі живуть в Івано-Франківську. Працівники Управління ДСНС в області вручили їм іграшки та канцелярське приладдя для дітей.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Панькевич: ...

КОМЕНТАРІ