В Житомирській області на пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка

В Житомирській області на пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка

26.02.15 16:13 0 595
Два загоряння, що виникли протягом минулої доби на Житомирщині, зареєстровані в Олевському районі. Нажаль, одне з них закінчилося трагічно – загибеллю.

24 лютого о 14:49 до рятувальників 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Олевськ надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що знаходиться в селі Хочино.

До служби порятунку «101» зателефонував сусід власника палаючого житла. Останній побачив, як полум’я показується з під даху домівки.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику дах будівлі вже був охоплений полум’я та провалився в середину житла. Під час ліквідації пожежі в одній із кімнат будинку вогнеборці виявили бездихане тіло чоловіка. З’ясувалося, що це був 35-річний господар оселі. За словами односельців, чоловік зловживав алкогольними напоями. Того вечора його також бачили у нетверезому стані.

Завдяки вмілим діям надзвичайників о 15:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 17:25 – повністю ліквідувати. Внаслідок події вогнем знищено дах та домашнє майно. В цілому рятувальники не допустили повного знищення помешкання.

Всі обставини події наразі встановлюють фахівці.

Інше повідомлення надійшло до олевських рятувальників із с. Корощино, де також горів дерев’яний будинок. Вогнеборці швидко приборкали полум’я, не допустивши цілковитого руйнування будівлі. Як наслідок, знищено дерев’яну прибудову та 2 м2 покрівлі. Чому сталися займання – з’ясовується.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ