У Львівській області у Рава-Руській міськраді секретарем обрали свободівця Миколу Зінька

У Львівській області у Рава-Руській міськраді секретарем обрали свободівця Миколу Зінька

26.02.15 17:57 0 759
На позачерговій сесії Рава-Руської міської ради 24 лютого 2015 року депутати більшістю голосів обрали секретарем міської ради свободівця Миколу Зінька, який відповідно до закону буде виконувати й обов'язки міського голови.

Слід зазначити, що 17 лютого 2015 року міський голова Рави-Руської Ірина Верещук разом із секретарем вирішили скласті свої повноваження, залишивши громаду напризволяще. "Напередодні Ірина Верещук надала ЗМІ неправдиву інформацію, мовляв, депутати відмовились прийняти її відставку, бо боялися взяти на себе відповідальність за ситуацію в місті", – заявив депутат Рава-Руської міської ради від ВО "Свобода" Юрій Горечий.

З ініціативи депутатів-свободівців 24 лютого 2015 року на позачерговій сесії міської ради депутати таки розглянули питання про відставку міського голови Ірини Верещук і одностайно за нього проголосували.

"Інсинуації Ірини Верещук лише вносять розбрат і передовсім шкодять міській громаді. Ми продемонстрували, що готові взяти на себе відповідальність за стан справ у місті", – зазначив депутат міської ради від ВО "Свобода" Василь Кожушко.

Довідка:

Микола Зінько народився 24 жовтня 1987 року в м. Рава-Руська. Закінчив Львівський національний університет за спеціяльністю "Міжнародні відносини". У 2010 році обраний депутатом Рава-Руської міської ради, активний учасник Революції гідності. В червні 2014 року добровольцем вступив до батальйону особливого призначення "Січ" і до перебуває в зоні АТО.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З чемпіонату України з ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ