Дільничні інспектори міліції встановили осіб,які обікрали обійстя волинянки

Дільничні інспектори міліції встановили осіб,які обікрали обійстя волинянки

26.02.15 10:03 0 620
Скориставшись вільним доступом, двоє зловмисників вночі проникли на подвір'я. Із собою злодії прихопили те, що згодом могли легко збути або ж використати для власних потреб: птицю та господарські речі.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області звернулась із заявою про вчинену крадіжку місцева жителька. Жінка розповіла правоохоронцям про те, що невідома особа обікрала її господарство. Завданий збиток потерпіла оцінила у 1000 гривень.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, встановили причетність до скоєного злочину 22-річного та 30-річного місцевих жителів.

Чоловіки ніде не працюють, тож вирішили підзаробити крадіжкою. Скориставшись вільним доступом до господарського приміщення, зловмисники вночі вчинили злочин.

За вказаним фактом слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікам загрожує по шість років позбавлення волі. Триває слідство.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сеть банкетных залов ...

КОМЕНТАРІ