Правоохоронці оголосили про підозру зловмисникам,котрі підозрюються у вчиненні більше десяти розбійних нападів на Львівщині

Правоохоронці оголосили про підозру зловмисникам,котрі підозрюються у вчиненні більше десяти розбійних нападів на Львівщині

26.02.15 13:35 0 560
Учасників злочинного угрупування, котрі вчиняли розбійні напади на пункти обміну валюти, ломбарди, офісні та складські приміщення, зокрема, крадіжки з приватних готелів та автомобілів престижних марок викрили на початку лютого працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці затримали зловмисників на трасі Стрий – Сколе, після вчинення ними чергової крадіжки з приватного готелю у Сколівському районі. «Працювали» вони на території міста Борислава, Сколівського та Дрогобицького районів Львівської області. Розбійні напади та крадіжки чоловіки вчиняли із застосуванням вогнепальної зброї.

П'ятьом учасникам злочинного угрупування правоохоронці оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України та ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Максимальне покарання згідно статей передбачає позбавлення волі до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Обвинуваченим обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Что включает в себя процесс ...

КОМЕНТАРІ