В Івано-Франківській області працівники патрульної служби виявили та вилучили у громадянина пістолет

В Івано-Франківській області працівники патрульної служби виявили та вилучили у громадянина пістолет

26.02.15 17:41 0 647
З метою забезпечення безпеки громадян правоохоронці Івано-Франківщини проводять ряд заходів, спрямованих на запобігання загрози вчинення терористичних актів, під час яких було затримано чоловіка, у якого виявили та вилучили бойовий пістолет Макарова.

При проведенні комплексу заходів по охороні громадського порядку правоохоронці залучають максимальну кількість особового складу та членів громадських формувань, щоб не допустити проявів сепаратизму та вчиненню терактів. Учора 24 лютого о 23 год. ночі, до чергової частини Івано-Франківського міськвідділу міліції зателефонував громадянин, який повідомив, що по вул. Бельведерській чоловік займається хуліганськими діями. На місце події негайно виїхав наряд патрульно-постової служби, який затримав чоловіка. Під час поверхневого огляду в нього виявили і вилучили бойовий пістолет Макарова.

На разі, зважаючи на неадекватну поведінку громадянина при наявності у нього зброї, що могло загрожувати життю та здоров'ю людей, правоохоронцями проводиться перевірка на причетність його до вчинення злочинів, пов'язаних із використанням зброї.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами).

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Офисная мебель «Альмада»
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ