Всеукраїнське об’єднання «Країна» відзначило Анатолія Олійника медаллю «За гідність та патріотизм» (+фото)

Всеукраїнське об’єднання «Країна» відзначило Анатолія Олійника медаллю «За гідність та патріотизм» (+фото)

26.02.15 13:40 0 595
Такі нагороди від ВО «Країна», яке тісно співпрацює з добровольчими об'єднаннями, отримують волонтери, які активно допомагають бійцям «Айдару». Цією ж відзнакою, за поданням командира підрозділу, нагороджений і голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник – за системну допомогу військовикам батальйону.

«Правильно і своєчасно прийняте рішення – теж зброя, якою державний службовець в основному й повинен вирішувати питання. Моя роль як посадовця у цьому процесі – об'єднати, організувати вінничан, щоб наша спільна допомога була відчутною. З перших днів це роблю, є певні результати. Є і моя безпосередня участь. Переконаний, що саме вчасні рішення дали нам можливість через благодійні фонди, райони області закумулювати на ці цілі фінансовий ресурс», - прокоментував своє нагородження

Анатолій Олійник.

Голова облдержадміністрації подякував за відзнаку, а водночас зауважив: прохання, з якими тиждень тому «айдарівці» зверталися до облдержадміністрації – щодо забезпечення дизельним генератором та 10 комплектами військової форми, вже виконані.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое слинг-рюкзак?
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ