Платники Вінниччини можуть скористатися 14 сервісами,не виходячи з дому

Платники Вінниччини можуть скористатися 14 сервісами,не виходячи з дому

26.02.15 15:46 0 626
Для цього лише потрібен комп'ютер підключений до мережі Інтернет. Зайшовши на сайт фіскальної служби у Вінницькій області за веб-адресою http://vin.sfs.gov.ua/ платники можуть оперувати електронними податковими та митними сервісами. Усі вони значно економлять час і дозволяють, до прикладу, подати податкову звітність просто у власному будинку. Проте, щоб звітувати в електронному форматі, необхідно оформити цифровий підпис в Акредитованих центрах сертифікації. У нашій області вони функціонують при Вінницькій, Жмеринській та Крижопільській ОДПІ.

Зокрема на порталі існують такі розділи: "Дані з реєстру платників ПДВ", "Митна статистика", "Дізнайся більше про свого бізнес-партнера", "Електронна митниця", "Акредитований центр сертифікації ключів", "Антикорупційний сервіс "Пульс", "Електронний кабінет платника податків", "Анулювання реєстрації платників ПДВ", "Електронна звітність", "Реєстр платників єдиного податку", "Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс", "Декларування он-лайн", "Реєстр страхувальників", "Дані про взяття на облік платників податків".

А якщо ви не маєте можливості скористатися комп'ютером вдома, для цього у Центрах обслуговування існують робочі місця платника із виходом до мережі. Окрім того у Центрах працюють консультанти-модератори які допоможуть розібратися в усіх питаннях, подати звітність чи знайти необхідну інформацію.

ГУ ДФС у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбудеться VІІІ ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ