В Закарпатській області десантники подякували свободівцям Іршавщини

В Закарпатській області десантники подякували свободівцям Іршавщини

26.02.15 10:19 0 620
24 лютого 2015 року ввечері Іршавська районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" отримала від солдат 95-ї бригади стяги з підписами вояків та комбрига.

Житомирська аеромобільна десантна бригада відправила іршавським націоналістам у знак подяки прапор своєї бригади з підписами захисників, що воюють на передовій та Державний прапор з підписом командира бригади.

Іршавські свободівці з початку бойових дій на Донбасі допомагають Житомирській аеромобільній бригаді. Досі регулярно відправляли гуманітарні вантажі, а для поранених бійців свободівці організовували здачу крові.

"Ця бригада одна з основних, яка прийняла на себе удар сепаратиських терористів. Є інформація, що після запеклих боїв бригада втратила 80% особового складу. Ми висловлюємо співчуття близьким полеглих побратимів. Саме на прикладі цих воїнів-героїв потрібно вчити патріотизму майбутні покоління. Ми і надалі будемо підтримувати воїнів, які боронять нашу землю від московських загарбників", – прокоментує керівник районної організації ВО "Свобода" Михайло Мочан.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ