На Вінничині піротехніки ДСНС продовжують проводити роз’яснювальну роботу у навчальних закладах обласного центру

На Вінничині піротехніки ДСНС продовжують проводити роз’яснювальну роботу у навчальних закладах обласного центру

26.02.15 14:48 0 623
З метою запобігання виникненню нещасних випадків під час виявлення вибухонебезпечних предметів 24 лютого піротехніки Головного управління ДСНС України у Вінницькій області провели навчання зі студентами та викладачами Вінницького технічного коледжу.

Перед присутніми виступив начальник групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення майор служби цивільного захисту ГУ ДСНС Сергій Гайдиш та його заступник – капітан служби цивільного захисту Микола Швидкий, які продемонстрували викладачам та студентам макети типових вибухонебезпечних предметів. Експерти розповідали про силу ураження таких боєприпасів, акцентуючи увагу на необхідності негайного сповіщення відповідних служб при виявленні підозрілих предметів.

Під час спілкування з піротехніками студенти мали змогу потримати в руках навчальні зразки артснарядів, мінометних мін та гранат, які найчастіше доводиться знешкоджувати на території Вінницької області, а також одягнути амуніцію сапера ДСНС. Наприкінці усі присутні отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання. Рятувальники вкотре звернулись до студентів та викладачів із проханням бути максимально уважними та обережними, проявляти пильність у буденних життєвих ситуаціях та розповіли присутнім про алгоритм дій під час виявлення підозрілих предметів.

ГУДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ