На Вінничині інспектори ДАІ на блокпосту вилучили у водія "Мерседеса" 39 літрів елітного алкоголю

На Вінничині інспектори ДАІ на блокпосту вилучили у водія "Мерседеса" 39 літрів елітного алкоголю

26.02.15 11:21 0 593
24 лютого на блокпосту, який розташований по вулиці Гніванське шосе у місті Вінниця, працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль «Мерседес» водій, якого перевозив 39 літрів елітного алкоголю. Жодних документів на алкоголь у водія не було.

В ході огляду легковика, у багажному відділенні було виявлено 13 упаковок горілки відомої європейської марки «Jelzin» ємністю по 3 літри кожна без марок акцизного збору.

Перевозилось спиртне без дозвільних документів, які б свідчили про якість товару та походження даних виробів. Водій, який перевозив вантаж, відмовився від будь-яких пояснень.

Зразки вилученої продукції направлено на експертизу до Науково-дослідного експертного-криміналістичного при обласній міліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ