Програму страхування “Захист на кожен день” можна оформити у відділеннях ПриватБанку міста Рівне та області

Програму страхування “Захист на кожен день” можна оформити у відділеннях ПриватБанку міста Рівне та області

26.02.15 16:24 0 1305
За даними прес-офісу регіонального управління ПриватБанку у місті Рівне, клієнт, що уклав договір за програмою «Захист на кожен день», при нещасному випадку може отримати грошову компенсацію до 125 тис. гривень (в залежності від отриманих ушкоджень), а виплата страхового відшкодування по страхуванню від нещасного випадку відбувається протягом 1 доби.

Щоб раптове погіршення здоров’я не стало для Вас серйозною перешкодою, щоб не довелося терміново шукати гроші на лікування, скористайтеся перевагами програми «Захист на кожен день» від ПриватБанку. Заздалегідь укладений договір страхування не лише забезпечить кошти на оплату медичних послуг, але й стане джерелом фінансування на період Вашої непрацездатності. Відмітна особливість «Захист на кожен день» від інших подібних послуг страхового ринку в тому, що в полісі немає підвищують тарифів для осіб, що активно займаються спортом або небезпечними видами діяльності.

Виплата страхового відшкодування по страхуванню від нещасного випадку відбувається протягом доби. При цьому в 63,5% випадках час від подачі заявки до фактичного зарахування суми виплати на карту клієнта становить 2 години і в 99% випадках - до 8 годин. Також, у кожного клієнта, який звертається в компанію по страховому випадку, є свій персональний менеджер, у якого можна отримати відповідь на будь-яке питання. Зона дії страхового поліса не обмежена територією України.

Страховку «Захист на кожен день» можна оформити в будь-якому відділенні ПриватБанку в місті Рівне та області. Спеціалісти відділень за 5 хвилин допоможуть клієнту укласти договір та нададуть якісну консультацію щодо оформлення страховки.
Проект здійснюється компанією "Ингосстрах" (Дніпропетровськ), що спеціалізується на ризиковому страхуванні, спільно з ПриватБанком.

Довідка. У 2014р. компанією СК "Інгосстрах" через ПриватБанк оформлено 600 тис. договорів страхування від нещасних випадків на загальну суму 172 млн гривень. При щомісячному платежі за страховку всього 10 гривень вартість страхового полісу коштує лише 33 коп. на день (враховуючи середню виплату 1700 тис. гривень). Укладання страхового договору “Захист на коджен день” можливо як для дітей починаючи з 1 місяця так і для дорослих необмежуючи у віці.
Більш докладно з умовами дії послуги «Захист на кожен день» можна ознайомитися на сайті ПриватБанку або у будь-якого спеціаліста у відділеннях ПриватБанку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Волинська область: під ...
Наступна новина: У неділю в Рівненському ...

КОМЕНТАРІ