Житомирські міліціонери стали переможцями обласної "Спартакіади 2014"

Житомирські міліціонери стали переможцями обласної "Спартакіади 2014"

27.02.15 10:52 0 643
У фізкультурно-спортивному товаристві «Динамо» підведено підсумки міжвідомчих чемпіонатів минулого року та нагороджено переможців. Новий спортивний рік відкрився двома чемпіонатами з шахів і футзалу.

25 лютого на базі ФСТ «Динамо» у Житомирі відбулася церемонія нагородження переможців «Спартакіади 2014», яка проходила між спортивними командами правоохоронних структур регіону. За результатами семи чемпіонатів лідирувала збірна команда УМВС України в Житомирській області, тож міліціонерів і було визнано безумовними переможцями щорічної спартакіади.

Водночас у фізкультурно-спортивному товаристві оголошено початок цьогорічних змагань. Тож нова спартакіада розпочалася чемпіонатами з шахів і футзалу. Участь у ній традиційно взяли 17 команд обласних Управлінь МВС, ДСНС, СБУ, пенітенціарної служби, митниці та прикордонників.

Шахові турніри закінчилися однозначною перемогою представників міліції. Особисту першість вибороли оперуповноважений сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС Житомирщини Максим Мелешко та оперативний черговий Володарськ-Волинського райвідділу міліції Віктор Лавренчук.

Паралельно змаганням з шахів у спорткомплексі тривала напружена боротьба за перемогу у чемпіонаті з футзалу. За результатами проведених матчів у півфіналі на міні-полі зійшлися спортивні колективи міліціонерів та прикордонників, а також рятувальників і митників. З однаковим рахунком 1:3 на користь команд УМВС і УДСНС останні вийшли у фінал.

Врешті, правоохоронці поступилися рятувальникам голом і стали бронзовими призерами першого у цьому році чемпіонату з футзалу. Міліціонери у відчай не впадають, адже спартакіада лише почалася. Кажуть, устигнуть відігратися у наступних змаганнях.

– Для нас, міліціонерів, фізична підготовка так само важлива, як і юридична. Активна участь у такого роду чемпіонатах і неодноразові наші перемоги у них є яскравим прикладом того, що спорт для житомирських правоохоронців не просто важливий, а й необхідний для підтримання гарної фізичної форми, - коментує начальник відділу Управління кадрового забезпечення УМВС Житомирщини Максим Каптенко.

Тож залишається побажати усім учасникам й надалі яскравих перемог та високих спортивних результатів.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині у Ладижині ...

КОМЕНТАРІ