На Житомирщині працівники ДАІ протидіють корупції

На Житомирщині працівники ДАІ протидіють корупції

27.02.15 09:31 0 603
З метою запобігання корупційним проявам серед працівників Державтоінспекції області, а також недопущення випадків надання правопорушниками неправомірної винагороди працівникам ДАІ, на Житомирщині тривають профілактичні заходи з виявлення та документування фактів спроби дачі хабара працівникам Державтоінспекції.

Загалом з початку року працівниками ДАІ Житомирщини задокументовано 3 факти протиправних діянь.

Останній такий випадок трапився 25 лютого, коли працівникам відділення ДАІ з обслуговування Нов.-Волинського району, щоб уникнути адміністративної відповідальності за порушення ПДР, водій автомобіля Деу-Ланос, 29-річний житель Новоград-Волинського району, пропонував грошову винагороду. На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу Нов.-Волинського райвідділу та задокументовано даний факт.

Державтоінспекція в черговий раз нагадує, що за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України передбачено штраф від 500 до 750 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ