Закарпатські міліціонери відвідали гімназію у Виноградові

Закарпатські міліціонери відвідали гімназію у Виноградові

27.02.15 17:00 0 614
З метою безпосередньо виховного впливу та недопущення злочинності серед дітей, виноградівські міліціонери відвідали з виховною лекцією Виноградівську гімназію.

Гостями гімназистів були співробітники відділення кримінальної міліції у справах дітей старший лейтенант Василь Потокі та майор Йосип Жовчак.

- Зустрічі такого плану є досить результативними. Оскільки діти, спілкуючись напряму з працівниками міліції, збільшують свій кругозір, отримують правову консультацію, а головне - розуміють, що міліціонер - це не лише представник карального органу, але й людина, яка завжди підкаже та допоможе у важку хвилину, - каже Василь Потокі.

Розповіли правоохоронці дітям і про відповідальність неповнолітніх за скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень, а також про шкоду паління тютюну, вживання алкоголю та наркотиків, порушення громадського порядку.

Без сумніву, проведена профілактична робота сприятиме попередженню правопорушень, а можливо й вплине на вибір майбутньої професії нинішніх гімназистів.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у власність ...
Наступна новина: Рятувальники Львівщини ...

КОМЕНТАРІ